Долгоруков

Долгоруков Сергій Олегович


Посада: Старший викладач
Oсвіта: вища, НАУ 2013 р., інженер-дослідник з комп‘ютеризованих систем та автоматики, науковий співробітник.
В НАУ працює з 2013 року. У 2021 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.13.12 «Системи автоматизації проектувальних робіт». Метою дисертаційного дослідження було підвищення ефективності випробувальних стендів, а так само його елементів, за рахунок побудови системи автоматизованого проектування (САПР) на основі використання інтелектуальних підходів, зокрема, навчання з підкріпленням.
Фахівець з автоматизованого проектування систем авіоники. Викладає дисципліни: Проектування систем автоматизації, Інформаційні технології проектування авіоніки.
Долгоруков С.О. активно займається науковою роботою. Автор більш 10 наукових статей. Бере активну участь у наукових конференціях. Проводить навчально-виховну роботу з студентами та організує проведенні студентської наукової роботи. Під його керівництвом студенти беруть участь у науково-технічних конференціях, виставках та конкурсах.
Виконуючи обов'язки вченого секретаря кафедри, забезпечує організацію роботи кафедри, готує відповідні матеріали та вносить їх на розгляд засідання кафедри. Забезпечує ведення діловодства кафедри.